top of page
Dog Portrait

OM OK!HUND

HVEM ER VI OG HVA VIL VI?

HVEM VI ER

Opplysningskontoret for hund er et frivillig prosjekt som ble startet av Helle Haugenes i samarbeid med flere skribenter og moderatorer på facebookgruppen Belønningsbasert Hundehold (BBHH).

Helle er utdannet atferdskonsulent og hundetrener, og tilbyr online og fysiske atferdstimer, privat trening og kurs via www.hellehaugenes.no 

Forfatterne og produsenter av artikler, blogginnlegg og annet faglig innhold finner du ved å gå inn på de aktuelle artiklene.

dalma~~POS=TRUNC Dog
Rescue Puppy

HVA VI VIL

Om ikke akkurat redde verden, så ønsker vi iallefall å dele god og oppdatert kunnskap om hundetrening med nye og erfarne hundeeiere. 

OK!hund er en forkortelse for "Opplysningskontoret for hund", og navnet ble valgt fordi det er nettopp et opplysningskontor vi vil være.  

 

Du skal være sikker på at all informasjon og alle råd vi gir deg er:

  • Belønningbaserte

  • Effektive og oppdatert, og sist men ikke minst,

  • Gratis


Samtlige forfattere trener aktivt med hund eller jobber profesjonelt med hund, vi har lang erfaring og god faglig bakgrunn, og vårt felles mål er å bidra til å gjøre livet enklere og bedre for hundene og eierne deres.

 

Opplysningskontoret for hund skal bli et nettsted hvor alle hundeeiere skal få svar på nær sagt alt de lurer på om hundeatferd og trening, samt videre utvikling.

 

Har du forslag eller kommentarer? Ta kontakt!

 

Og om du mye på hjertet og mangler en blogg? Da kan kanskje OK!hund være med på å gi deg en stemme!

Kontakt_oss
bottom of page