top of page
  • tiinajor

PØLSETRE

Visste du at det finnes pølsetrær? Det visste ikke hunden din heller. Men det er kanskje på tide at den oppdager det? Dette er nok en enkel aktivitet som hunden din vil elske, og alt du trenger er:

Pølsebiter:

Og et tre med grener du kan feste bitene på:

Her har jeg funnet et tre med masse småbusker rundt, som gjør søksområdet litt større. Hvis hunden din er nybegynner, eller kanskje er litt forsiktig av seg, fester du bare bitene på de grenene som er nærmest bakken slik at det blir enkelt å finne dem. Etter hvert som hunden har litt erfaring, kan du gjøre det vanskeligere.

Det går også an å vise hunden et par av godbitene på treet, så den skjønner poenget

Du kan også feste dem i barken på trærne. Du trenger strengt tatt ikke et tre, du kan bruke alt der du kan stikke litt pølsebiter innimellom. For eksempel en mur, en stokk eller steiner.

I tillegg til pølsetrær, finnes det karbonadetrær, vaffeltrær, egentlig vokser alle slags godbiter på trær, bare de er myke nok til at de sitter fast :) Her koser Kaisa og Whisky seg med et overraskelses-pølsetre. De er ganske drevne. Ikke regn med at hunden din er like effektiv med å klatre, hoppe opp osv de første gangene.


Pølsetrær kan dukke opp i hagen eller ute på tur. Uansett er det superstas!

Du kan også bruke pølsetrær til å vise hunden din hvor rå du er til å finne kule saker når dere er på utflukt med løs hund, utenfor båndtvangstiden.

Bare dra ut og lag et pølsetre på forhånd, sørg for at du finner det før hunden og si med entusiasme: "Se hva jeg fant!" Når hunden din skjønner at du er en fantastiske pølsetre-finner, vil den sannsynligvis følge mer med på hvor du befinner deg på tur.

Dette kan også brukes når du finner andre ting du tror hunden din vil være interessert i når dere er på tur.

228 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page